torsdag 19. september 2013

SALTKJØTT OG VERDENS BESTE KÅLRABISTAPPE :)

Saltkjøttet havnet i sous viden i forgårs ettermiddag... på 58 g skulle det få ligge 2 døgn å kose seg :)



For di uten sous vide, så er det bare å la det trekke i 3,5-4 t så er det ferdi :)

Tre kvart før kjøttet er ferdi, skreller jeg 3/4 kolrabi, 3 middels store gulerøtter og 3 Stooore mandelpotet, eller 4-5 normale. Kok møre i usaltet vann...


Når det er ferdikok, siler man av vannet, ha oppi ca 100 g melange, og start og mos sammen...


Spe med matfløte til man syns den er passelig tykkelse, og smak til med salt og litt pepper :)



For oss med dårlige armer så er det kjekt å bruke hjelpemiddel til å få den most fint, alt etter hvor finmost man liker det... Personlig liker jeg det best når det er litt tyggemotstand.


ENJOY :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar