lørdag 19. september 2015

Fersk tagliatelle med marinert kylling, råstekte grønnsaker og en herlig fløte/soppsaus 😄

Marinade:
2 dl olie 
I fedd revet hvitløk
1 ss brunt sukker
1 ss honning
2 ss paprikapulver
1 ss Karry

Salt og peber

La kyllingen trekke i marinaden 1-2 t
Stek så på panna på middels varme til den er ferdig.

Ha grønnsakerne i ca halvtekt tid

Her brukt
1 Paprika rød
1 paprika grønn
1/2 rødløk
Sukkererter

Ta hva man har i kjøleskapet

Saus:
150 g blåmuggost
1 boks CF
2 dl fløte
1 ss soyasaus
5-6 sjampinjonger
salt/pepper

Ha blåmuggost, fløte og CF i kasserollen. Varm på middels varme. La koke til all osten har smeltet. Rør jevnlig
Smak deretter til med salt pepper og soyasaus.
Liker så mye soyasaus at jeg kjenner smaken av den, men ikke slik at den tar over.
Blåmuggosten justerer du og etter egen smak Uttrykksikonet smile
Ha så i stekt sopp, og bland.
Hell over tagliatelle, som du har anrettet kyllingen oppå.
Nyt

PS Liker du ikke blåmuggost, fjern den og smak til med samba oalek istede Uttrykksikonet wink Og snaddergodt Uttrykksikonet smile

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar