Fersk tagliatelle med marinert kylling, råstekte grønnsaker og en herlig fløte/soppsaus 😄
Marinade:
2 dl olie
I fedd revet hvitløk
1 ss brunt sukker
1 ss honning
2 ss paprikapulver
1 ss Karry
Salt og peber
La kyllingen trekke i marinaden 1-2 t
Stek så på panna på middels varme til den er ferdig.
Ha grønnsakerne i ca halvtekt tid
Her brukt
1 Paprika rød
1 paprika grønn
1/2 rødløk
Sukkererter
Ta hva man har i kjøleskapet
Saus:
150 g blåmuggost
1 boks CF
2 dl fløte
1 ss soyasaus
5-6 sjampinjonger
salt/pepper
Ha blåmuggost, fløte og CF i kasserollen. Varm på middels varme. La koke til all osten har smeltet. Rør jevnlig
Smak deretter til med salt pepper og soyasaus.
Liker så mye soyasaus at jeg kjenner smaken av den, men ikke slik at den tar over.
Blåmuggosten justerer du og etter egen smak Uttrykksikonet smile
Ha så i stekt sopp, og bland.
Hell over tagliatelle, som du har anrettet kyllingen oppå.
Nyt
PS Liker du ikke blåmuggost, fjern den og smak til med samba oalek istede Uttrykksikonet wink Og snaddergodt Uttrykksikonet smile

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar